Wil je op de hoogte blijven van interessante publicaties, mijn actuele systemische en trauma-inzichten en activiteiten dan kun je je aanmelden op de
Facebook pagina van System Dynamics

Thematische forums

De systemische forums zijn ontstaan uit een diepe overtuiging dat het systemisch werk een belangrijke bijdrage kan leveren aan de ontplooiing van het volledig potentieel van ieder mens. Ten dienste van zichzelf, de andere en de wereld. Meer over de motivatie van initiatiefnemer Ben Eyckmans, kan je vinden in deze tekst: “Ik kan dit niet niet doen” (pdf)

De forums zijn een belangrijk middel om de missie van
System dynamics te realiseren.
Dit is o.a. het systemisch werk voor een ruimer publiek ter beschikking stellen én verder ontwikkelen ten bate van specifieke toepassingsdomeinen en groepen.

Dit zijn de drie forums:
Elk forum bestaat uit een groep vaste deelnemers die als professional werkzaam zijn binnen het thema. Zij komen 5 maal per jaar samen op basis van hun algemene doelstellingen. Ieder forum formuleert ook specifieke doelstellingen en ontwikkelt zich organisch volgens een eigen dynamiek. Klik op het thema van uw keuze voor meer inhoudelijke informatie. In onze agenda zie je wanneer de verschillende forums samenkomen.

Naast het thematisch werk binnen de vaste groep is er telkens ruimte voor een gast. Deze persoon heeft de mogelijkheid een persoonlijke vraag te stellen met betrekking tot het thema. Heb je belangstelling om een opstelling te doen met je vraag? Klik dan op het thema van je keuze voor meer informatie.

Een creatie van Ben Eyckmans, teken van vruchtbaarheid en eerbetoon aan het Leven.Wil je op de hoogte blijven van interessante publicaties, mijn actuele systemische en trauma-inzichten en activiteiten dan kun je je aanmelden op de
Facebook pagina van System Dynamics