Wil je op de hoogte blijven van interessante publicaties, mijn actuele systemische en trauma-inzichten en activiteiten dan kun je je aanmelden op de
Facebook pagina van System Dynamics

This page was created using the Partitions plugin from RapidWeaver Plugs. Please register to remove this message and allow exporting.
Praktische details

In de basismodule leggen we het fundament van het systemisch werken. Na deze module kun je voor de volgende modules inschrijven. Deelnemers die zich voor het ganse traject inschrijven hebben voorrang en ze ontvangen ook een korting van 5% op het totaalbedrag. De groepen worden gelimiteerd tot 20 deelnemers en in iedere groep is er plaats voor 2 beursdeelnemers. De precieze beursregeling zal individueel in overleg uitgewerkt worden.

Voor de gevolgde modules ontvang je een attest van deelname.

De precieze werktijden staan per module vermeld. De training gaat door in Leuven of in de buurt. Voor module 2, systemische waarneming en intuïtieontwikkeling, geldt een specifieke residentiële regeling.


Volledige jaartraining: 22 dagen

Particulieren 1950 €
Medewerkers non-profit 1950 € + BTW
Medewerkers profit 3080 € + BTW

Tweedaagse kennismakingsmodule

Particulieren 160 €
Medewerkers non-profit 160 € + BTW
Medewerkers profit 260 € + BTW

Per module van 3 dagen ................ (niet residentieel)

Particulieren 285 €
Medewerkers non-profit 285 € + BTW
Medewerkers profit 450 € + BTW

Per module van 3 dagen ................ (residentieel)

Particulieren 345 €
Medewerkers non-profit 345 € + BTW
Medewerkers profit 540 € + BTW


Je inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling. Betaling dient uitgevoerd te zijn voor aanvang van jaartraining/module. De lijst van deelnemers wordt bepaald op basis van de volgorde van betaling. Annulering tot 6 weken voor de start van de module/jaartraining is kosteloos, annulering op minder dan 6 weken bedraagt 50% van het bedrag en eens de module gestart is het volledige bedrag verschuldigd.

pdf downloaden


This page was created using the Partitions plugin from RapidWeaver Plugs. Please register to remove this message and allow exporting.Wil je op de hoogte blijven van interessante publicaties, mijn actuele systemische en trauma-inzichten en activiteiten dan kun je je aanmelden op de
Facebook pagina van System Dynamics