Wil je op de hoogte blijven van interessante publicaties, mijn actuele systemische en trauma-inzichten en activiteiten dan kun je je aanmelden op de
Facebook pagina van System Dynamics

Ben Eyckmans (1960): “ Na 10 jaar intense scholing en ervaring in het systemische werk werd ik door mijn enthousiasme voor dit werk en door mijn zoektocht vruchtbaar te zijn gedreven om System dynamics op te richten. Hierin realiseer ik mijn passie om volwassenen, jongeren, organisaties en maatschappelijke structuren tot volle ontplooiing te laten komen. Ik sta voor deskundig afgestemde interventies, een respectvolle en verhelderende bejegening, authenticiteit, met passie en ten volle het leven laten stromen, ontwikkeling van het volledig potentieel van mensen, pionieren ten dienste van mens, organisatie en samenleving,....”


Voorheen, gedurende 10 jaar actief als leidinggevende in verschillende functies, de laatste 15 jaar als opleider van vormingswerkers, diversiteittrainers, vertrouwenspersonen en coaches, als trainer, coach en systemisch psychotherapeut. Opleidingen en bijscholingen.

Op dit ogenblik werkzaam als pionier voor het systemisch werk, als trainer-opleider, supervisor, coach, jongerenmentor en holistisch psychotherapeut. Naast de activiteiten in België ook regelmatig werkzaam in andere landen zoals Nederland, Curacao, Griekenland, Duitsland, ….

Afgevaardigde voor Vlaanderen van Enhancing Childrens Learning (ECL) UK, www.enhancingchildrenslearning.org
Actief staflid van het IFPA, Internationales Forum für Politische Aufstellungen,
www.ifpa-ev.org
Lid van ISCA, International Systemic Constellations Association,
www.isca-network.org

Een creatie van Ben Eyckmans, teken van vruchtbaarheid en eerbetoon aan het Leven.Wil je op de hoogte blijven van interessante publicaties, mijn actuele systemische en trauma-inzichten en activiteiten dan kun je je aanmelden op de
Facebook pagina van System Dynamics